Hjem / Norsk Havreforening / Pressemeldinger

Pressemeldinger

Åpent Norsk Havremesterskap 2014

Hvem kan dyrke havre med størst overskudd? Bønder fra Buskerud, Telemark, Østfold, Akershus, Hedmark og Trøndelag utfordres til konkurranse.

Braskereidfoss vant NM i havredyrking

Braskereidfoss Kornsilo og Mølle dyrka havre med størst overskudd i Norgesmesterskapet i havredyrking, som i år ble arrangert i Trøndelag, Hedmark og Østfold med 27 påmeldte lag.

Lovlig å påstå at havre er sunt

Havregrøt er godt for hjertet. Det har man vist lenge. Men nå er det også lovlig å påstå dette i markedsføring av havregryn og andre havreprodukter.

Åpent Norsk Havremesterskap 2013

Hvem kan dyrke havre med størst overskudd? Bønder fra Østfold, Akershus, Hedmark og Trøndelag utfordres til konkurranse.

Åpent Norsk Havremesterskap 2012

Hvem er flinkest til å dyrke havre her i landet? Norsk Havreforening setter fokus på produksjon av havre av god kvalitet til mat og fôr og med et godt dekningsbidrag til bonden.

Norsk havreforening stiftet

- Havre er et tilnærmet optimalt næringsmiddel for mennesker, spesielt nordisk havre som er dyrket i kaldt og fuktig klima. Den har et høyt innhold av kostfiber, gunstige fettsyrer og proteiner som bidrar til å holde oss friske lenge, sier nyvalgt leder i Norsk havreforening, Carsten Arnt-Jensen.