Hopp til hovedinnholdet

Glutenfritt kjøkken

Glutenfritt kjøkken

Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede!

Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Lær deg å lage frokostbrød med havre og blåbær, og prøv en deilig gresskar- og kastanje-risotto med en kremet quinoa-dessert med kokos og mango til dessert. Underveis får du smarte tips, nyttige råd og næringsinnhold for hver eneste rett.

ISBN:

9788231611486

Forlag:

Spektrum

Trykkeår:

2017

Utgitt:

2017

Utgave:

1

Sider:

128

Vekt:

588 gr

Alder:

Voksen

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

8.00-16.00 26. mars 2020
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler