Hopp til hovedinnholdet

Havrekjeks uten gluten

ca 24 stk

Ingredienser:

  • 3 dl ren havre (120 g)
  • 1 ¼ dl melk
  • ¾ dl glutenfri melblanding
  • ½ ss hornsalt
  • 1 ss farin
  • 1/3 ts salt
  • 60 g margarin/smør

Havregryn bløtes i melken en times tid. Bland i resten av det tørre og smeltet margarin/smør. Kjevle ut deigen og stikk ut emner på 5-7 cm i diameter. Prikk emnene med gaffel. Stekes ved 200 grader i 10 minutter.

 

Havre i glutenfritt kosthold

Bruk kun kvalitetstestet ren havre. Begynn forsiktig i samråd med lege. Nydiagnostiserte bør vente til man er frisk igjen.

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
8.00-16.00 22. april 2020

Vitenparken, Ås

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler