Hopp til hovedinnholdet

Havrelefse

6 - 7 lefser

Ingredienser:
1 egg
1 1/2 dl sukker 
1 1/2 dl smør, smeltet 
1 1/2 dl kulturmelk 
1 1/2 dl potetmel 
2 dl havregryn 
2-3 dl hvetemel 
1 ts bakepulver

 

Pisk egg og sukker hvitt. Ha i smør, kulturmelk, potetmel, havregryn og bakepulver. Ha i litt og litt av hvetemelet til det blir en jevn og fin deig.

Kjevl i tykke leiver og stek den på middels varme i tørr stekepanne. Knekk av biter og legg på sildebiter.

Havrekalenderen

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
9.00-14.30 22. april 2020

Vitenparken, Ås

8.00 12. oktober - 20.00 15. oktober 2020

Perth, Western Australia

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler