Hopp til hovedinnholdet

Havrelefse

6 - 7 lefser

Ingredienser:
1 egg
1 1/2 dl sukker 
1 1/2 dl smør, smeltet 
1 1/2 dl kulturmelk 
1 1/2 dl potetmel 
2 dl havregryn 
2-3 dl hvetemel 
1 ts bakepulver

 

Pisk egg og sukker hvitt. Ha i smør, kulturmelk, potetmel, havregryn og bakepulver. Ha i litt og litt av hvetemelet til det blir en jevn og fin deig.

Kjevl i tykke leiver og stek den på middels varme i tørr stekepanne. Knekk av biter og legg på sildebiter.

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
8.00-16.00 22. april 2020

Vitenparken, Ås

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler