Hopp til hovedinnholdet

Sjokoladeboller med puffet havre

Liker du risboller kommer du til å elske disse superdigge sjokoladebollene med puffet havre. Pynt dem med revet appelsinskall, frysetørket bringebær eller grovhakkede mandler.

20 PORSJONER

  • 125 g kokosfett (delfiafett)
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 stk egg
  • 2 dl melis
  • 7½ dl puffet havre

Les resten av oppskriften hos Matprat

Havrekalenderen

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
9.00-14.30 22. april 2020

Vitenparken, Ås

8.00 12. oktober - 20.00 15. oktober 2020

Perth, Western Australia

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler