Hopp til hovedinnholdet

Havregrynsupppe med grønnsaker

for 6 personer

Ingredienser:

  • 5 dl havregryn
  • 4 liter vann
  • 2 skrelte poteter i terninger
  • 1 purreløk
  • 1 stykke sellerirot
  • persille
  • en liten nepe
  • en liten blomkål
  • 1-2 gulrot
  • en liten løk
  • salt og pepper

Gryn og pent oppskårne grønnsaker kokes en halv time. Tilsett litt smør eller smeltet fett fra kalv eller okse. Tilsett buljong eller fond etter smak. Suppen smaker godt, og den er meget næringsrik.

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

8.00-16.00 26. mars 2020
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler