top of page

Glutenfritt kjøkken


Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede!

Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Lær deg å lage frokostbrød med havre og blåbær, og prøv en deilig gresskar- og kastanje-risotto med en kremet quinoa-dessert med kokos og mango til dessert. Underveis får du smarte tips, nyttige råd og næringsinnhold for hver eneste rett.

ISBN: 9788231611486

Forlag: Spektrum

Trykkeår: 2017

Utgitt: 2017

Utgave: 1

Sider: 128

Vekt: 588 gr

Alder: Voksen

Relaterte innlegg

Se alle

Meir havre

I Dag og Tid nummer 1/24 set Siri Helle søkjelyset på norsk havre og etterlyser større mangfald i sortar og produkt av havre. Nettopp! Havren har vore nedvurdert sidan den kom hit i eldre jernalder so

bottom of page