top of page

Sunt og godt havrebrød

Lite er bedre enn nystekt, ferskt havrebrød. Saftig, sunt og godt. Men ikke gå i "varmefella". Bruk kun tempererte råvarer og kaldt vann. Hevingen skjer uansett, bare du gir brødet nok tid. Lykke til!

INGREDIENSER

  • 750 g Vann

  • 670 g Møllerens Siktet Hvetemel

  • 220 g Møllerens Urkraft Lettkokte Havregryn

  • 110 g Møllerens Sammalt Rugmel Finmalt

  • 15 g Salt

  • 25 g Gjær

  • 50 g Maltekstrakt


Relaterte innlegg

Se alle

Havrelefse

Her får du en enkel oppskrift på havrelefse. Oppskriften gir 8 lefser med diameter på ca 30 cm. 7-8 dl havremel 2,5 dl vann 0,5 dl skummet melk 1/2 ts salt Ha vann og melk i en bolle sammen med litt s

bottom of page