Hopp til hovedinnholdet

Havremelk med dadler

Havremelk med dadler - foto Opplysningskontoret for brød og korn

Havremelk er et godt og spennende alternativ til vanlig melk. Lages av havregryn, dadler og vann i blender eller kjøkkenmaskin. Prøv havremelk på frokostblanding, i bakverk eller grøten.

INGREDIENSER
2 dl store ukokte havregryn
4 tørkede dadler uten stein (evt. annen søtning)
1 l kaldt vann
1 krm salt

Se hele oppskriften hos Opplysningskontoret for brød og korn

Havrekalenderen

10.00 4. februar - 16.00 5. februar 2020

Quality Olavsgaard Hotell, Skedsmo

8.00-16.00 26. mars 2020
9.00-14.30 22. april 2020

Vitenparken, Ås

8.00 12. oktober - 20.00 15. oktober 2020

Perth, Western Australia

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler