Hopp til hovedinnholdet

Havremelk med honning

Legg havregryn i vann natten over. Slå ut vannet og kjør ingrediensene i en blender. Sil melken hvis den skal drikkes.

  • 50 g øko ukokte, store havregryn (1,5-2dl)
  • Vann til bløtlegging
  • 1 l vann til selve melken
  • 0.5 ts mineralsalt
  • 2 ss honning (kan sløyfes) *)
  • +smakstilsetting fra kakao, frukt eller bær

Se hele oppskriften hos Berit Nordstrand

*) Spedbarn under et år skal ikke ha honning. Det er på grunn av at honningen kan inneholde en bakterie (Clostridium botulinum) som kan føre til alvorlig sykdom hos spedbarn. Kilde: Honningcentralen

Havrekalenderen

9.00-15.30 21. januar 2020

Oslo

17.00-20.00 21. januar 2020

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, 5. etasje, Oslo

8.00-16.00 26. mars 2020
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish -�Informasjonskapsler